Mene

AKTIVNOSTI

Element projekta V: Promidžba i vidljivost projekta

IMG_6979

Aktivnost: V3. Medijsko predstavljanje projekta

Daruvar – 5.6.2015.

U okviru 17. Međunarodne izložbe vina i sajma tradicionalnih proizvoda Bjelovarsko – bilogorske županije Vinodar 2015., predstavnici Poljoprivredne škole Zagreb i Turističke i ekonomske škole Daruvar široj su javnosti predstavili projekt „Agroturistički inovativni menadžment“.

Ravnateljica Poljoprivredne škole mr.sc. Marica Berdik i profesor Ivica Marinić, stručni koordinator projekta zajedno s ravnateljicom Ekonomske i turističke škole Daruvar Dinkom Ivanović te profesoricama Vlatkom Stranjik i Ksenijom Škorić, članicama projektnog tima, predstavili su ciljeve i aktivnosti projekta građanstvu Daruvara.

Na izložbenom prostoru Turističke i ekonomske škole Daruvar nastavnici i učenici škole upoznali su mnoštvo posjetitelja s projektom i podijelili promidžbene materijale projekta.
Ravnateljica Poljoprivredne škole mr.sc. Marica Berdik i ravnateljca Ekonomske i turističkom školom Daruvar Dinkom Ivanović u intervju Radio Daruvaru predstavili su projekt građanima Bjelovarsko – bilogorske županije i šire.

Na svečanosti otvorenja Vinodara 2015 s projektom su upoznati mnogi ugledni gosti kao što su prof.dr.sc. Ivan Pejić, pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta, predstavnici Grada Daruvara, Bjelovarsko – bilogorske županije, poduzetnici i vlasnici agroturističkih gospodarstava s područja Bjelovarsko – bilogorske županije.