Mene

AKTIVNOSTI

Element projekta V:Promidžba i vidljivost projekta

20151111_100210

Aktivnosti unutar elementa:V3. Medijsko predstavljanje projekta

11. rujna 2015. godine u Opuzenu je održano  predstavljanje projekta „Agroturistički inovativni menadžment“ u okviru tradicionalne manifestacije „Dani mandarina u Opuzenu“.
Ravnateljica Poljoprivredne škole mr.sc. Marica Berdik, mentorica projekta i profesor Ivica Marinić, stručni koordinator projekta zajedno s profesoricom Majom Erak i profesorom Ivicom Višticom na Danima mandarina predstavili su ciljeve i aktivnosti projekta.

Predstavljanje projekta održano je na dvije lokacije i to u prostorima Poljoprivredne i tehničke škole Opuzen i u prostorima Lokacijske akcijske grupe Neretva u Opuzenu.
Članovi projektnog tima iz škole domaćina zajedno s tajnicom škole gospođom Ivanom Filipović organizirali su predstavljanje škole i razvoj poljoprivredne proizvodnje u dolini Neretve uz prigodan kulturno – umjetnički program i nastup ženskog zbora “Neretvanke”.
Drugi dio predstavljanja projekta održan je u prostorijama LAG-a Neretva u Opuzenu gdje su članovi projektnog tima predstavili projekt i iskustva svojih ustanova u provedbi projekata financiranih iz Europskih fondova. Istovremeno i gospođa Tomislava Bule – Radaljac predstavila je ulogu LAG-a Neretva u razvoju poljoprivrede i agroturizma u Neretvanskoj dolini osobito kroz mjere u okviru Programa ruralnog razvoja.

Tijekom boravka na manifestaciji Dani mandarini u Opuzenu, mentorica projekta mr.sc. Marica Berdik predstavila je projekt široj javnosti u programu Radio Metkovića.

U popodnevnim satima domaćin je goste upoznao s ljepotama Neretvanske doline i poznatog vinogorja Komarna koji pružaju velike mogućnosti za razvoj agroturizma u ovom dijelu Dubrovačko – neretvanske županije.