Mene

AKTIVNOSTI

Završna konferencija projekta „Agroturistički inovativni menadžment“

Dana 15. travnja 2016. godine u Poljoprivrednoj školi održana je Završna konferencija projekta „Agroturistički inovativni menadžment“.

Cilj Završne konferencije bio je predstaviti ostvarene rezultate i izraziti zahvalnost svim dionicima koji su dali doprinos realizaciji projekta.
Završnu konferenciju otvorila je ravnateljica Poljoprivredne škole mr.sc. Marica Berdik, mentorica projekta koja je pozdravila prisutne te predstavila članove projektnog tima i osnovne informacije o projektu.
Zadovoljstvo s ostvarenim projektnim rezultatima iskazale su ravnateljice partnerskih ustanova, Dinka Kavalir, dipl.oec. ravnateljica Ekonomske i turističke škole Daruvar i Dragca Zadro dipl.ing. ravnateljica Srednje poljoprivredne i tehničke škole Opuzen.
Potom je stručni koordinator projekta Ivica Marinić, dipl.ing. prezentirao kronološki tijek projektnih aktivnosti.

U nastavku Završne konferencije predstavljeni su rezultati projekta:
Dragica Vrgoč, dipl.ing.,stručnjakinja za daljnji razvoj HKO-a, predstavila je inovativni modul „Menadžment u agroturizmu“ usklađen s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom i potrebama tržišta rada
Prof.dr.sc. Ramona Franić,stručnjakinja za agropoduzetništvo, predstavila je pomoćno nastavno sredstvo „Menadžment u agroturizmu“
Stručna asistentica projekta Novka Tanijer,dipl.ing. predstavila je rezultate pilotiranja modula od strane Radne skupine učenika iz Poljoprivreden škole. Isto su učinile i stručne asistentice iz partnerskih ustanova Vlatka Stranijik, dipl.ing. i Maja Erak, dipl.ing., predstavivši rezultate pilotiranja učenika iz Daruvara i Opuzena.
Stručna asistentica Anita Salopek, prof. predstavila je e-menadžment i detaljnije pojasnila važnost stečenih vještina nastavnika i ravnatelja u području e-učenja i korištenja MS Project-a.

U završnom dijelu konferencije čestitke projektu i članovima projektnog tima izrazili su i uzvanici:
Andreja Uroić Landekić, dipl.ing., voditeljica Odjela za strukovno obrazovanje iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta
mr.sc. Katarina Milković,izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, pomoćnica pročelnika za odgoj i obrazovanje Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport
prof.dr.sc. Boro Mioč, prodekan za znanost Agronomskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
Renata Relić Obradović, prof., predsjednica Vijeća roditelja Poljoprivredne škole

 

Po završetku Završne konferencije prisutni su nastavili druženje na Agroturističkom edukativnom poligonu uz tradicijski ručak.